Över en månad sen jag skrev..

Fy mej.. Jag sa ju sist att jag skulle återkomma med vad som hände midsommar..
Just nu så minns jag inte riktigt om jag ska vara ärlig, eller joo, de gör jag ju såklart, men inte i detalj ;)

Men de tillhör ju det förflutna nu.. så vi kan väl gå vidare till Nuet..

Hera fick ju sitt sista 1:a pris i lyd. kl. 1, vi tränade in tvåans moment, och skulle tävla i Överkalix, eller, det gjorde vi ju åxå, men det var väl bland de värsta /dummaste jag gjort..

Hera som älskar att träna, har lixom, tvärvänt... Och vill gärna krypa under skinnet på mej om hon fick.. Men, jag tror hon har ont i munnen av en tand, och fått ont när vi tränat och fått en "korrigering" för inget typ.. (Snabbt förklarat). Men.. hon kan ju va less åxå, Men de har jag svårt att tro.....

Hade tänkt ställa in tävlingen om hon betedde sej så när vi kom till tävlingen, men då var hon pigg å alert å typ som vanligt nästan..

Men sen när jag började värma henne lite, så var hon lite seg, och värre blev det på plan, så, efter ett par moment när det inte funkade så bröt vi, ingen idé fortsätta om de ska va så.

Så nu ska hon få rycka tanden/tänderna och vila från lyd träningen..
Bara ha kul i såna sammanhang (typ leka).
När hon återhämtat sej så kör vi så smått igång igen :)

Hade ju anmält henne åxå till Stora Paltprovet som avverkades i helgen här i Piteå, men ville inte starta när det ska hållas på sådär..
Tävlingen var fredag kväll, och onsdag kväll kännde jag av Bonzo ifall han skulle fixa en lyd 1.. Och det tyckte jag att han borde, så jag böt hund å klass.
Och det visade sej ju va ett lyckat beslut.. :)
Vi fick ett 1:a pris m 4:e plac. och 167 p. Mkt nosande hit å dit så jag trodde absolut inte de skulle räcka till ett 1:a pris.. men det gjorde de ju :)
Jag sa innan att jag skulle vara nöjd om vi klarade oss igenom tävlingen, och ännu nöjdare om vi fick över 160 p. Sååå... Jag är jätte glaaaad över att vi fixade det..

Nästa tävling blir 25/8 i Sockersmulaland/Vilhelmina... Bonzo ska få tävla på "hemmaplan" :)

Eehm, det var väl en snabb update för idag iaf....

Ha de gott!

Jag utfodrar med: